Vesti

Završetak humanitarne kampanje – Zvezda igra za tebe 2022

  • Broj pregleda: 583
cerebralna-paraliza-srbija-zvezda-igra-za-tebe-kraj-2002-01

FK Crvena zvezda je pokrenuo humanitarnu kampanju u okviru koje je pomogao i Savezu za cerebralnu i dečiju paralizu Srbije.

Povodom završetka humanitarne kampanje - Zvezda igra za tebe -  koju je FK Crvena zvezda pokrenula u martu ove godine, organizovan je  svečani prijem predstavnika FK Crvena zvezda u prostorijama Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Srbije 30.05.2022. godine radi uručenja čeka u iznosu od 556.200,00 RSD.

Podsećamo vas da je FK Crvena zvezda u okviru ove kampanje, opredelila sredstva u iznosu od 100 dinara od svake prodate ulaznice na utakmicama u kojima su domaćini Superlige i Kupa Srbije, do kraja sezone.

Na početku kampanje, u medija centru stadiona ,,Ratko Mitić“, predsednik FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović je ugostio predstavnike Saveza  kada je žrebom utvrđeno da će četvrti meč na Marakani u plej-ofu obezbediti humanitarna sredstva za Savez za cerebralnu i dečiju paralizu Srbije. Ovom kampanjom obuhvaćeno je 6 Saveza osoba sa invaliditetom. Na tom susretu, predsednik FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović je istakao da je klub uvek pokazivao spremnost da pruži pomoć svim članovima našeg društva i da će tako biti i u buduće.

Zahvaljujemo FK Crvenoj zvezdi na ovoj humanitarnoj kampanji i sredstvima koja su opredeljena za Savez za cerebralnu i dečiju paralizu Srbije. Ovaj gest ukazuje na visok stepen društveno – odgovornog funkcionisanja FK Crvena zvezda i nadamo se da će ova kampanja imati uticaj na podizanje nivoa svesti o položaju osoba sa invaliditetom u našem društvu i da će se istaći kao pozitivan primer kako treba da se ophodi prema njima.