Vesti

Kompanija DM misli na osobe sa cerebralnom i dečijom paralizom

  • Broj pregleda: 207
cerebralna-paraliza-srbija-kompanija-dm-donacija-radni-centar-01

Kompanija DM donacijom je još jednom pokazala da u svom društveno odgovornom poslovanju prepoznaje i osobe sa invaliditetom.


Savez za cerebralnu i dečiju paralizu Srbije je povodom otvaranja nove DM radnje u stambenom kompleksu “K – distrikt” na Dorćolu dobio donaciju od kompanije DM u iznosu od 500000 dinara. 
Novac je usmeren na nabavku opreme za opremanje radnog centra čije otvaranje je planirano za kraj septembra ove godine. Beogradski Savez za cerebralnu i dečiju paralizu je osnivač radnog centra i, uz višegodišnji trud i angažovanje, kao i zahvaljujući pomoći brojnih donatora, opremanje je privedeno kraju i stvorili su se uslovi da radni centar bude mesto gde će mlade osobe sa cerebralnom paralizom (18+) moći da se radno angažuju u okviru svojih radnih sposobnosti i mogućnosti što će im dati mogućnost da deo dana provode van svojih domova ali će biti i preduslov za prevenciju institucionalizacije.

Ovom prilikom smo za radni centar nabavili: 

  • 3 klima uređaja - za površinu od 300m2,
  • 1 laptop računar
  • 1 laserski štampač u boji i
  • 1 LCD smart TV.

Zahvaljujemo se kompaniji DM koja je po ko zna koji put pokazala šta znači društveno odgovorno poslovanje i prepoznala način na koji je moguće unaprediti život i položaj osoba sa invaliditetom.