Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti podataka

  • Broj pregleda: 3765

Savez za cerebralnu i dečju paralizu Srbije se obavezuje da će čuvati privatnost svih posetioca sajta. Sajt prikuplja samo neophodne podatke o posetiocima kao što su posećene stranice i mogućnosti uređaja sa kojih je sajt pregledan. Ti podaci se koriste samo u svrhu poboljšanja mogućnosti sajta i korisnici ne mogu biti identifikovani preko njih.

Svi podaci o anonimnim posetiocima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Savezu, kao i poslovni partneri, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Savez za cerebralnu i dečju paralizu Srbije koristi kolačiće (eng. cookies) koji su neophodni za kvalitetno funkcionisanje sajta. Kolačić je tekstualni fajl koji je smešten na Vašem hard disku od strane web servera. Oni ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru, oni su jedinstveno dodeljeni Vama i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Savez za cerebralnu i dečju paralizu Srbije se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.